Vårt Team

Peter Kofron
Leg. Tandläkare
Michaela Novotna
Leg. Tandläkare
Gabriel Livian
Leg. Tandläkare
Silva Knezevic
Leg. Tandhygienist
Tamara Izquierdo Helgesson
Leg. Tandsköterska
Marianne Sahlberg
Leg. Tandsköterska

Här får du veta mer om Peter - legitimerad tandläkare

1985 blev jag färdig med mina studier på Tandläkarhögskolan i Göteborg. Efter min Allmänna tjänstgöring dröjde det inte länge, innan jag stolt kunde sätta upp min tandläkarskylt vid entrén till Stigbergstorget 1 i Göteborg, där jag sedan dess bedriver tandvård i min egen regi.

Genom åren har det blivit många kurser och 1995 valde jag att specialisera mig på implantatområdet, vilket är väldigt intressant och utvecklande.

Min vardag består mest av kirurgi och protetik med möjlighet att skapa nya friska leenden. Med ett gott skratt som förlänger livet.

Här berättar Michaela, legitimerad tandläkare, något om sig själv

Jag blev färdig tandläkare år 2000 vilket var min dröm redan vid 13 års ålder. Det var en lång väg att gå, men det var det värt. Jag startade min bana på Folktandvården i Göteborg och i mars 2012 anslöt jag till Stigbergstandläkarna. Här trivs jag med mina arbetsuppgifter, mina kollegor och först och främst med våra härliga patienter. Att träffa er regelbundet och att vara en del av ert liv, gör mig glad i mitt arbete.

På min fritid gillar jag att umgås med min familj och vänner, röra på mig och läsa böcker. Någon liten odling i rabatten blir det med.

Här får du veta mer om Silva - legitimerad tandhygienist

Det bästa jag vet är att efter ett hårt arbete, få ett bra resultat och en motiverad glad patient.
Forskning har gång på gång visat att munhälsan är kopplad till kroppens övriga tillstånd. Man vet att det finns ett samband mellan munhälsa och förekomsten av hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, cancer och reumatiska sjukdomar. Att få vara del av förebyggande syfte känns fantastisk kul.
I över 15 år har jag arbetat som tandhygienist samlat på mig en del kunskap och erfarenhet. Idag inser jag ännu mer hur viktigt det är med variation och kunskapsutveckling för att kroppen och hälsan skall må bra.
Det finns många fördelar med mitt yrke just här på denna arbetsplats. Inte nog med att få arbeta självständigt med egna patienter med möjlighet att få undersöka, hjälpa och motivera. Men också få möjlighet att utvecklas och få ett mer varierande yrkesvardag. T.ex. att få arbeta under delegation, arbeta i reception och få vara del vid kirurgiska ingrepp. Vi är alla ett glatt team och det är viktigt att vi har roligt på jobbet.